Zoek de verschillen!

 

Femke: ‘Ik zou graag willen dat mijn haar wat makkelijker zou vallen, zodat ik het vaker los dan vast kan dragen. Er moet iets meer mee gebeuren dan wat ik nu heb.’

 

 

 

 

 

 

Dit deed Rob Peetoom

Om wat meer diepte in het haar te creëren, geeft Rob Peetoom Femke een donkerdere kleur bij de aanzet. Ook worden er babylights (dat zijn heel fijne highlights) in het haar aangebracht voor wat meer kleur in het haar. Van de lengte wordt niet veel afgehaald. Wel zijn er meer lagen gemaakt zodat er het speelser oogt. Dat past het ook beter bij Femkes gezichtsvorm.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Femke gebruikt: Fabricate 03 van Redken. Dit product zorgt voor meer textuur en body in het haar, en is tegelijk ook nog een hittebeschermer.

 

 

Dit product is te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Femke: ‘Mijn haar valt weer lekker losjes in plaats van strak langs mijn hoofd, en het verschil van kleur vind ik ook heel mooi.’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

PS Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Phoebe de Winter. Make-up: Danique Renée de Vries. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas