Zoek de verschillen!

 

Denise: ‘Omdat mijn haar nu slap en futloos is, zou ik graag wat meer pit en model in mijn haar willen. Ook zou ik graag een mooie kleur willen die meer bij mij past, en als het even kan mij ook tien jaar jonger laat lijken.’

Dit deed Rob Peetoom

Denises haar aan de voorkant was veel korter dan de achterkant. Er is nu gezorgd voor een betere balans tussen die twee kanten van het haar. Om meer volume te krijgen, zijn kortere lagen geknipt. Hierdoor wordt Denises gezicht meteen mooi omlijst. De frisse highlights geven een ‘sun kissed look’, en de karamelblonde highlights aan de achterkant maken het geheel mooi af.

 

Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Denise zijn gebruikt:

Iron Shape van Redken: deze dient als een goede hittebeschermer. Ook is er de Wax Blast 10 van Redken gebruikt. Dit is een spraybare wax voor glans en volume. Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Denise: ‘Ik ben er onwijs blij mee, het is zo mooi gedaan! Ik ben echt leuk verrast.’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

PS Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Danique Renée de Vries. Make-up: Danique Renée de Vries. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas