Zoek de verschillen!

 

Gabriëlle: ‘Ik heb me eigenlijk nooit echt bezig gehouden met mijn haar. Maar sinds kort let ik wat beter op mijn huid en nu is mijn haar ook aan de beurt. Ik wil er eindelijk eens een goed model in hebben!’

 

Dit deed Rob Peetoom

De voorkant van Gabrielles haar valt erg zwaar, dus dit wordt een stuk lichter geknipt door middel van een lok. Bij de achterkant worden ook wat meer lagen geknipt zodat haar natuurlijke krullen wat mooier zullen vallen. Ze heeft fijn maar veel haar en een mooie kleur van zichzelf, dus aan de kleur zal niks gedaan worden.

 

Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Gabriëlle zijn gebruikt:

De Outshine 01 van Redken; die dient als hittebeschermer en is ook vochtinbrengend. Voor thuis geeft Phoebe als tip om de No Blow Dry van Redken mee te nemen, omdat haar haar eigenlijk bijna geen föhnbeurt nodig heeft, en daarmee drogen haar krullen mooi op.

Al deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Gabriëlle: ‘Ik ben superblij met het resultaat, ik vind het zo mooi! En het was ook nog eens een gezellige dag, met alle mensen hier.’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

PS Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Phoebe de Winter. Make-up: Danique Renée de Vries. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas