Zoek de verschillen!

 

Paula: ‘Ik vind het heel leuk om te zien hoe iemand anders dan mijn vaste kapper naar mijn haar kijkt, dus ik laat het Rob Peetoom-team helemaal z’n gang gaan.’

 

Dit deed Rob Peetoom

Voor de haarkleur van Paula worden en high- en lowlights aangebracht met folies. Dit zorgt voor meer diepte, en zo ‘gebeurt’ er meer in het haar. De coupe wordt iets korter om de harde lagen te verminderen. Ook knipt het team zogenoemde zachtere lagen; hierdoor valt het haar mooier in Paula’s gezicht.

 

Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Paula zijn gebruikt:

 

 

Voor een mooie glans en tegen pluis wordt argan-olie in Paula’s natte haar gesmeerd. Voor een goede textuur is Fashion Waves 07 van RedKen, dat als een beach-spray werkt, gebruikt. Daarna wordt Paula’s haar verstevigd met Wax Blast 10. Dit zorgt er meteen voor dat het haar de hele dag nog flexibel en kneedbaar is.

Al deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Paula: ‘Ik vind het echt geweldig, mijn haar is nog leuker dan ik had verwacht!’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

PS Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Danique Renée de Vries. Make-up: Danique Renée de Vries. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas