Zoek de verschillen!

 

Monique: ‘Mijn haar is heel fijn en ik vind het nu zo futloos, daar zou ik graag wat verandering in willen laten brengen. Ook zou ik graag een kleurtje willen hebben waardoor mijn gezicht wat minder flets lijkt. Ik draag mijn haar vaak vast, dus ik zou het liefst niet te veel van mijn haar af willen.’

 

Dit deed Rob Peetoom

De aanzet van het haar heeft een wat diepere kleur gekregen zodat het haar voller oogt. De uiteinden van haar haar zijn wat lichter en warmer van kleur, zodat het haar een gezonde uitstraling krijgt. Door middel van de snijtechniek (snijden in plaats van knippen) worden er onzichtbare lagen gecreëerd voor meer volume. Er wordt rekening gehouden met het feit dat ze haar haar vaak vast draagt, maar Phoebe gaat ervoor zorgen dat het zo goed zit dat Monique het liever los wil dragen.

 

Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Monique zijn gebruikt:

De Fabricate 03 van Redken: dient als luchtige versteviger, hittebeschermer en voor het creëren van textuur.  Daarna wordt er Windblown 05 van Redken gebruikt. Dit zorgt ook voor een mooie textuur en geeft een effect alsof de wind door haar haar is gegaan.

Al deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Monique: ‘Ik ben er superblij mee, ik zou het zelf ook zo elke ochtend wel willen doen. Ik ga het nu zeker vaker los dragen!’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

PS Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Phoebe de Winter. Make-up: Danique Renée de Vries. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas