Lidl verkoopt nu een opblaaszwembad met ligkussens

 

Storm Poly ben ik alweer vergeten hoor, en die hoosbuien ook

 

 

 

 

Vandaag is het gewoon weer ouderwets zonnig én intens warm. Ik woon zelf op de vierde verdieping en op moment van schrijven is het bij mij 40 graden, en nee, dat is geen spelfout. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door mijn grote dakraam, waardoor het hier een heerlijke broeikas is. Alle verkoeling is dus welkom; zonder mijn airco kan ik niet meer, maar ik heb nu iets anders dat mij gaat redden.

 

Ik heb namelijk gelukkig ook een groot dakterras, waar binnenkort dit zwembad op aan het pronken is. Hoe kon ik ‘m ook laten liggen: nog geen 40 euro. Dief van je eigen portemonnee als je ‘m niet koopt, lijkt me. Er is plek voor vier personen, hij is opblaasbaar, hij heeft ligkussens; echt een prachtzwembad voor in de tuin — of in dit geval het dakterras.

 

Je scoort ‘m bij Lidl via deze link. Als je ‘m vandaag bestelt heb je ‘m heel snel in huis, dus dit weekend kun jij lekker doorbrengen in je private pool. Hoe ontspannen is dat? Schenk vooral ook even een wijntje erbij in of een ander drankje, want hij heeft dus ook bekerhouders. Nouuu, wat een tópding, dit. Lekker bezig, Lidl.

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer