De sing-a-long dinnershow van Mamma Mia!

 

Gimme, gimme, gimme a maaaan after midnight. Het is één van de vele Abba-nummers die ik luidkeels kan meezingen (en dat ook graag doe) en waar ik nooit genoeg van krijg.

 

 

 

 

Herkenbaar? Dan weet ik zeker dat jij ook naar Mamma Mia! The Party wil, want dat wordt volgens mij echt waanzinnig. Het is een dinnershow in Rotterdam, helemaal in de Griekse stijl van de film (ze hebben het eiland Skopelos nagemaakt, waar Mamma Mia! zich afspeelt), met alle bekende muziek die live wordt gezongen (en je mag meezingen) terwijl je zelf geniet van een viergangendiner. Oh ja, en er is ook nog een afterparty als je er geen genoeg van kan krijgen.

 

Sorry, maar dit klinkt toch te leuk? Helaas is de show maar tien weken in Nederland te zien en moeten we nog even wachten: de eerste show is op 18 september 2024 en de laatste is op 24 november 2024. Maar goed nieuws, want je kan al wel ticktets scoren via deze link.

 

Deze show was al eerder (en nog steeds) te zien in Londen en Stockholm, dus mocht je daar binnenkort een weekendje naartoe gaan dan is dit zeker iets om in de gaten te houden. En check vooral even de site, want het ziet er echt enorm spectaculair uit. Ik ben benieuwd hoe erg het gewaardeerd gaat worden als ik uit volle borst mee ga blèren, maar ik neem aan dat ik niet de enige ben…

 

Mijn enige droom zou zijn dat precies dit concept ook even in de vorm van The Sound Of Music zou kunnen worden gelanceerd,  want dat blijft toch wel de allerbeste musical ooit. Maar tot die tijd vind ik dit een prima alternatief.

 

Mamma Mia! dinnershow

 

Mamma Mia! dinnershow

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer