Nee hè, de eerste pepernoten zijn alweer te koop!

 

Nou is het al een buitengewoon laffe zomer, zijn de eerste twee pepernotenwinkels ook alweer gespot. Kan het nog erger? 

 

 

Ik wil helemaal nog geen geur van pepernoten in mijn neus. Want ik moet er niet aan denken dat de zomertijd over 2 maanden en 8 dagen alweer voorbij is en dat de kerstballen binnenkort alweer in de winkels liggen.

 
Maar ik zit nu toch al iedere avond onder een dekentje op de bank te bibberen bij gebrek aan warm weer. Niks geen sgroppino of pastasalade , hete thee met wat lekkers is wat ik wil. Nou ok dan, omdat het nog zomer is hoef ik deze kruidige rakkers niet te laten liggen toch? Want de pepernoot is inmiddels in zoveel bijzondere varianten te koop dat het niet zoveel meer met het Sinterklaasfeest te maken heeft.

 

Deze week is in Harderwijk weer de eerste pop-up store van pepernotenbakker Van Delft geopend. De afgelopen jaren doken deze winkels door het hele land op en was het er altijd druk met liefhebbers die ze dus het liefst in alle seizoenen eten.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Van Delft Chocolates & Bakery (@vandelftchocolates)

 

Ook in het Zuiden van het land zetten ze vroeg in want in Breda opent Peppernuts binnenkort in de Ginnekenstraat op nummer 57 een winkel waar je uit meer dan 50 smaken kruidnootjes kunt kiezen.

 
Wist je trouwens dat je er ook hele lekker dingen met kunt maken? Wat dacht je van deze granola bowl.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Peppernuts Holland (@peppernutsholland)

 
Op een drafje naar Breda of Harderwijk dus. En met een beetje mazzel zijn ze dus binnenkort ook weer in de rest van Nederland via pop up stores te koop.
 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit