Mooiere billen met een LPG-behandeling, kan dat?

 

Met de jaren wordt mijn huid slapper en bobbeliger, vooral bij mijn billen, buik en benen. Dus als er een middel is om dit tegen te gaan, dan wil ik dat natuurlijk graag testen.

 

Een LPG-endermologiebehandeling zorgt ervoor dat de celstimulatie van de huid toeneemt. Door de mechanische bindweefselmassage worden de cellen in het bindweefsel geactiveerd zodat er collageen wordt aangemaakt.

 

Tijdens een LPG-behandeling krijg je een bodysuit aan, zodat het apparaat beter over de huid glijdt. Het werkt als een soort stofzuiger: de huid wordt opgetild en daarna afgerold. Hierdoor worden de huid en onderhuid stevig gemasseerd.

 

Resultaat: vetophopingen worden op een natuurlijke manier afgevoerd, de huid wordt strakker en gezonder door de aanmaak van collageen, de huidstructuur verbetert, de doorbloeding wordt bevorderd, afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

 

Ik vond de behandelingen niet pijnlijk, meestal viel ik zelfs in slaap.

 

Ik heb de kuur van tien behandelingen gedaan bij MJ Amsterdam

 

Eén behandeling kost 65 euro, voor een optimaal resultaat is een kuur van tien behandelingen het beste. De hele kuur kost 550 euro.

 

Wat vind je van de voor-en-na-foto’s?

 

Wil je meer weten over de LPG endormologie kijk hier

 

 

 

 

Door: Anita Willemars

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Anita Willemars