FRANSKA X ESSENZA

Mooi tussen de lakens

 

Brutale vraag misschien, maar lig jij met dit koude lenteweer in je blootje in je bed, of kruip je het liefst in een pyjama onder de wol?

 

 

Filmster Marilyn Monroe verklapte ooit dat ze in bed alleen de geur Chanel No.5 draagt en verder niets. Nou, dat is nu iets te frisjes voor mij. Ik heb tijdens deze kille nachten liever wat warmers aan, van materiaal dat lekker aanvoelt op mijn huid.

 

Voor mij geen wufte zuurstokroze nylon gevalletjes. Fashion before comfort gaat bij mij niet op. Ik wil graag lekker slapen, en daarnaast wil ik er ook een beetje toonbaar bij liggen. Niet om mijn meneer een plezier te doen, maar gewoon voor mezelf.

 

Toen ik laatst mijn nieuwe dekbedovertrek van Essenza uitzocht, zag ik dat ze ook een uitgebreide collectie pyjama’s, nachtjurkjes en kimono’s in hun collectie hebben. Allemaal duurzaam gemaakt van natuurlijke stoffen zoals viscose en katoen voor ultiem draagcomfort.

 

De prints zijn geïnspireerd op de bloemstillevens die je terugvindt op de prachtige schilderijen van de Hollandse Meesters. De ontwerpers van Essenza haalden hun inspiratie voor het kleurenpalet uit de natuur, met luxe groen- en bruintinten, gecombineerd met dromerige pastellen als lila, zachtroze en zomers geel.

 

 

Geen wonder dat ik niet kon kiezen, want het ene is nog knapper dan het andere. Je kunt zelf je pyjama samenstellen uit de verschillende losse broeken en shortjes met een zachte elastische tailleband, die je combineert met een leuke top met lange of korte mouwen. Of draag je, net als ik, liever een nachtjurk afgewerkt met satijnen boordjes of beeldschoon kant?

 

 

Had Marilyn Monroe nu nog geleefd, dan had ze ongetwijfeld aan haar ‘two drops of CHANEL No 5’ ook een kimono van Essenza toegevoegd, ik weet het zeker. Want wie wil er nou niet mooi tussen de lakens liggen?

 

 

Wij zijn ESSENZA. Wij willen inspireren, prikkelen en raken. Wie of waar je ook bent. Laat zien wie je bent en wat je stijl is. Wees uniek. Wees jezelf. Wees ESSENZA. In onze uitgebreide home & living collecties vind je alles wat je nodig hebt om van jouw huis een elegant, persoonlijk kunstwerk te maken; rijk, verfijnd en exclusief.
 


 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.
 
 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit