Mooi en makkelijk
op maandag

 

In minder dan 15 minuten heb jij deze pasta met champignonsaus op tafel staan.

 

Dit heb je nodig

  • 400g spaghetti
  • 120g ongezouten boter
  • 4 knoflooktenen
  • 250g champignons
  • 6 takjes tijm
  • peper en zout
  • 2 el citroensap

 

Zo maak je het

Kook de pasta al dente. Terwijl de pasta aan het koken is snijd je de boter en knoflook in stukjes en de champignons in plakjes. Doe de boter en knoflook in een pan en bak 1 minuut op heet vuur. Voeg de gesneden champignons, de tijm, peper en zout toe en laat het nog 1 minuut bakken. Als laatste voeg je het citroensap toe en roer je alles goed door elkaar. Serveer de pasta met de saus en je kan lekker gaan eten. Easy peasy lemon squeezy toch?

 

Eet smakelijk!

 

Door: Meagan Suares

Beeld: Donna Hay