Ellen DeGeneres leert Nederlands

 

En dat doet ze op een heel bijzondere en lieve manier…

 

Wat was jouw grootste prestatie toen je twaalf was? Misschien had je bij het sporten veel doelpunten gescoord, had je een te gekke tekening gemaakt, of had je een heel goed rapport. Maar waarschijnlijk is het niks vergeleken met wat de drie Nederlandse meisjes Norah (12), Yarah (12), en Rosa (10) voor elkaar hebben gekregen. Vorige week zaten zij met z’n drieën op de bank bij de Amerikaanse talkshow-host Ellen DeGeneres.

 

Daar waren ze natuurlijk niet voor niks. Nee, de drie meisjes zijn fantastisch goede danseressen. De tweeling Norah en Yarah deed vier jaar geleden al mee aan de show Everybody Dance Now en haalde daar de finale. De video van de meisjes bij Ellen is binnen enkele dagen al meer dan een miljoen keer bekeken. Kijk zelf voor de video hier, let op, hij is wel in het Engels:
 

 
Pff, meisjes, willen jullie mij ook een keer een dansles geven? Dit wil ik ook kunnen. En pfoe wat zijn ze goed in Engels. Ellen daarentegen kan nog wel een lesje Nederlands gebruiken. Geen wonder dat de video al zo vaak bekeken is; wat een talent hebben die meiden. Ik hoop dat we in de toekomst nog veel van ze gaan zien.

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn
 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam.