Met deze briljante oplossing loop je voortaan lachend door de regen

 

Durf jij nog te kijken op buienradar? Het lijkt wel of het de komende dagen alleen maar gaat regenen. Ben ik even blij dat ik dit ding gekocht heb.

 

 

 

Ik weet het heus wel, er zijn ergere dingen in het leven. Maar mag ik even klagen over al die regen die de afgelopen dagen is gevallen? Het lijkt wel of het nooit meer droog zal worden en iedere keer dat ik mijn neus buiten de deur steek word ik zeiknat. Zelfs als ik met de auto ga, kom ik doorweekt op de plaats van bestemming aan.

 

Je kent het wel: je komt ergens aan terwijl het met bakken uit de lucht valt, dan parkeer je je auto (wat geen sinecure is want vanwege de regen is iedereen met de auto) en wil je graag droog van je auto naar je eindbestemming. Maar dan moet je wel je paraplu opsteken. Dus eerst je auto uit en een beetje vrije ruimte zoeken en dan snel, snel, snel je plu omhoog doen. Ondertussen wordt alles al drijfnat: je haar, je kleding, je tas… Of andersom, als je door de regen rent met je paraplu boven je hoofd en je wil zo droog mogelijk in je auto stappen. Waar laat je dan die druipende paraplu? Op de passagiersstoel? Op de achterbank? Ik haat dat.

 

Maar Wibra heeft een briljante oplossing: een omgekeerde paraplu! Kijk maar.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Wibra Nederland (@wibranl)


 

Je blijft lekker droog terwijl je uit de auto stapt en de nattigheid blijft aan de binnenkant zitten als je hem weer inklapt. Waarom heb ik dit zelf niet bedacht? Helaas was het bij de Wibra maar een actie van een week, maar je kan ze ook kopen bij Bol.com, waar je verschillende types ervan hebt. Briljant.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit