Maroeska Metz kan dus niet alleen heel goed bakken

 

Nee, ze is blijkbaar ook een stiekem acteertalent.

 

Tijdens haar deelname aan Heel Holland Bakt was Maroeska het gesprek van de dag. Helaas waren de meningen over haar niet altijd even positief. Omdat Maroeska zelf al een kookboek had uitgebracht, vroegen veel kijkers zich af of zij wel als amateurkok gezien kon worden en of haar deelname wel eerlijk was. Er waren zelfs kijkers die haar bedrijfsnaam op Google Maps veranderden naar ‘Je speelt vals in Heel Holland Bakt’. Ook kreeg ze opeens allerlei slechte recensies bij haar kookboek op Bol.com. Dit heeft haar zakelijk gezien erg beschadigd.
 
Toch heeft haar deelname haar veel gebracht. Momenteel reist ze heel Nederland door om verschillende kookpresentaties te geven. En dat is niet alles. Nee, zojuist krijgen wij namelijk bericht dat Maroeska ook mee gaat doen bij het grote paasspektakel The Passion. Vertrouwde bronnen geven aan dat Maroeska een hele leuke rol gaat spelen en ook mee zal lopen met de processie. Het programma wordt in Nederland altijd door miljoenen mensen bekeken. Hopelijk zullen de reacties voor Maroeska wat beter uitpakken dan tijdens haar Heel Holland Bakt-avonturen. Zelf heeft de kok nog geen reactie gegeven op het nieuws.
 
Op donderdag 18 april is The Passion om 20:30 uur te zien op NPO 1 en te horen via NPO Radio 2.

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn