Hóe leuk is Chantal Janzen?

 

Het beste van haar Instagram…

 

 

Als we een koningin mogen kronen van het Songfestival dan was dat natuurlijk Chantal Janzen. Schreef ik een week geleden nog dat het jammer was dat de rest van Europa niet wist hoe grappig ze is en hoe goed ze kan zingen, inmiddels is dat ook van het to do-lijstje gevinkt. Chantal gaf even een loepzuivere versie van Venus tijdens de finale en durfde er, ondanks de strenge Songfestival-protocollen, tijdens de liveshow zelfs hier en daar een grapje tussen te gooien.  Maar de echte Chantal zie je natuurlijk op haar Instagtam en ondanks de vier repetities per dag had ze heus tijd voor wat sappige Stories links en rechts.

 

Even de grappigste op een rijtje.

De dag na de eerste halve finale… Waar de gemiddelde presentatrice pas een selfie maakt met het juiste licht en na visagie, geeft Chantal deze versie van zichzelf.

 

Na een week gegroomed te zijn door Leco en in jurken van duizenden euro’s (die van Edwin Oudshoorn kost zo’n €12.000) te hebben rondgedarteld, heeft haar styliste Kelly Huisman alles weer keurig geretourneerd, zijn de Cartier-juwelen weer richting P.C. gebracht en gleed Chantal in wat uiteindelijk haar lievelingspak is: haar badjas.

 

En daar blijft ze de komende dagen in bivakkeren, tenzij er een heel gezellig manspersoon aan de poort klopt.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

 

En ja hoor, daar zat ze weer, beeldig en geestig en charmant bij BEAU en met een geweldige staart. Daar ga ik Leco eens even over appen. Hoe krijgen we zo’n perfecte staart? Kom ik op terug.

 

En Chantal, we zijn alles van jou.

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach