Zoek de verschillen!

 

Margriet: ‘Leuk om hieraan mee te doen! Ik zwem vaak, en zou het zo handig vinden als mijn haar na het zwemmen gelijk goed valt. En het makkelijk te onderhouden is.’

Dit deed Rob Peetoom

Voor het knippen hebben we ervoor gekozen om te spelen met Margriets middenscheiding. Haar haar wordt meer naar achter geföhnd. De zijkanten knippen we wat korter voor meer volume bovenop.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Margriet gebruikt:
Fashion Waves 07 Redken: deze texturizing spray met zeezout zorgt voor prachtig golvend haar en geef het haar een fresh-from-the-beach-style. Het Power grip 03 Redken haarpoeder wordt op de aanzet van het haar gebruikt om een subtiele matte textuur te creëren met een warrige body. Wax Blast 10 Redken zorgt voor een perfecte warrige textuur. De aerosol-wax geeft body en dimensie met een piekerige, satijn-matte finish.

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Margriet: ‘Ik ben blij verrast! Vooral de make-up vind ik zo leuk om te zien, omdat ik dat normaal eigenlijk nooit echt gebruik. Mijn wenkbrauwen springen er weer uit!’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

 

Styliste: Charlotte. Make-up: Minh. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas