Zoek de verschillen!

 

Chantalina: ‘Ik zou graag een haarstijl willen die meer past bij mijn gezicht en matcht met de kleur van mijn huid. Iets wat past bij mijn persoonlijkheid.’

 

 

 

Dit deed Rob Peetoom

De lengte van Chantalina’s haar wordt behouden, omdat het een heel mooie lengte is die goed bij haar past. Door middel van lagen maken we de valling wat speelser, wat mooi bij haar steile haar past. Ook worden er zachtere lijnen gebruikt. We hebben voor frisblonde highlights gekozen die we door laten lopen in haar nek en achter haar oren voor meer diepte. Zo oogt het haar ook voller.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Chantalina gebruikt:

 

 

Two Smooth 03 Redken, dit serum helpt tegen pluis en geeft een satijnzachte finish, terwijl het het haar versterkt en beschermt.

Daarna is er de Fashion Waves 07 Redken gebruikt, deze texturizing spray met zeezout zorgt voor prachtig golvend haar en geef het haar een fresh-from-the-beach style.

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Chantalina: ‘ Ik weet eigenlijk niet hoe ik dit moet verwoorden, maar ik ben zó blij met het resultaat. Het is precies geworden zoals ik hoopte!’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

 

Styliste: Phoebe de Winter. Make-up: Phoebe de Winter. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas