Zoek de verschillen!

Lucy: ‘Ik doe eigenlijk altijd hetzelfde met mijn haar, en zou nu wel het advies van iemand anders op willen volgen. Ik zou voornamelijk een wat frissere look willen.’

 

 

Dit deed Rob Peetoom

Bij Lucy haar slapen word voor volume gezorgt, zodat de coupe zachter en vrouwelijker word. Om haar kaak en jukbeenderen te accentueren word de lengte in haar nek korter gemaakt. In plaats van volume aan de bovenkant van het haar word het naar beneden gehaald voor een wat modernere look. Voor de aanzet word een diepere kleur gebruikt, maar haar uiteindes behouden haar eigen kleur. In de rest van het haar worden er frisblonde accenten aangebracht voor een wat koelere look.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Lucy gebruikt:

 

 

Wax Blast 10 Redken, creëert een perfecte warrige textuur. De wax spray geeft body en dimensie met een piekerige, satijn-matte finish. Wind blown 05 Redken, deze ultra-lichte finisher geeft het haar direct een luchtig effect, met een zacht matte finish en een natuurlijke warrige body.

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Lucy: ‘Ik ben blij verrast, ik vind mijn haar eindelijk weer leuk!’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Phoebe de Winter. Make-up: Minh. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas