Kamala, Jill en de outfits

 

 

Degene die zegt dat het oppervlakkig is om over de outfits te praten, mag nu in de hoek staan. Want wat je draagt kan het verlengstuk zijn van wat je denkt en zegt…

 

 

En voor Jill Biden en Kamala Harris is de outfit die je draagt tijdens de inauguratie iets dat de geschiedenisboeken ingaat. Bovendien kunnen ze met hun creaties hun idealen onderstrepen. Melania zal waarschijnlijk altijd de schoonheid van een look hebben laten prevaleren boven alles. Voor Kamala Harris en Jill Biden zijn er andere dingen die meetellen.

 

Ik neem het even met je door. Er zijn twee outfits die beide dames droegen gisteren. Een was bij de herdenking van de 400.000 slachtoffers die corona in de VS heeft gemaakt.

 

Kamala droeg daar een camelkleurige jas van Pyer Moss, een New Yorkse, black talented designer.

 

Bij diezelfde ceremonie droeg Jill Biden een paars ensemble. Paars omdat de kleur eenheid en versmelting symboliseert. Iets dat bij haar man misschien wel het hoogst op de agenda staat. Haar outfit was van de hand van een in Mexico geboren en in New York wonende designer Jonathan Cohen.

 

Tijdens de inauguratie droeg Kamala Harris een paarse jas en jurk van Christopher John Rogers. Een jonge, zwarte designer die, en daarom houd ik nu al van hem, zegt dat je je persoonlijkheid nooit moet opofferen en je anders moet kleden omdat je op die manier serieuzer genomen zou worden. Dus lekker veel kleur en uitbundigheid aan het adres van Christopher John Rogers. In zijn runway shows zorgt hij ook voor veel diversiteit bij de modellen wat natuurlijk weer heel goed aansluit bij de idealen van Kamala en Joe. Ja, ik mag Kamala en Joe zeggen.

 

Ik kan uren praten over de outfits en over de jasjes van de nichtjes van Kamala en de knapheid van de dochter van Joe Biden. Gaan we allemaal doen, maar in aparte stukken.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach