Hoera voor Prinses Alexia

 

Vandaag is het feest: prinses Alexia blaast vijftien kaarsjes uit.

 

 

Speciaal voor die gelegenheid heeft het Koninklijk Huis een mooie foto van haar op Instagram geplaatst. Van de week schreef ik nog over het Instagramaccount van Eloise van Oranje, maar Alexia heeft ook een eigen privéaccount — al is ze daar niet zo actief op. Jammer eigenlijk, want Alexia laat elke keer zien het poseren volledig onder de knie te hebben. Ik kan nog behoorlijk wat van haar leren wat dat betreft.
 
Van haar kledingstijl kan ik dan ook nog wel het een en ander opsteken, want dat ze een passie voor mode heeft is wel duidelijk. Bij elke koninklijke fotoshoot is ze wat mij betreft toch echt de eyecatcher met haar outfits.
 
Ik ben benieuwd of Alexia vandaag ook klaagt dat het veel te heet is om iets te gaan doen op haar verjaardag — al zullen zij thuis wel een iets betere airco hebben dan ik. Zou ze hopen dat ze op haar zestiende een scooter krijgt? Nog een jaartje wachten. En eigenlijk ben ik ook benieuwd naar wat haar verjaardagoutfit vandaag zal zijn… Die kan alleen maar heel modieus zijn, toch?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Prinses Alexia viert vandaag haar 15e verjaardag. #verjaardag #gefeliciteerd #prinsesalexia #prinses #princess #alexia #birthday ?RVD

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer