Hoe je nummers opslaat op je telefoon zegt alles over je persoonlijkheid

Het grappige is dat als je het nummer van niemand opslaat, je niet zal weten hoe je relatie met die persoon zich later zal ontwikkelen.

 

 

Mijn geliefde staat bijvoorbeeld keurig met voornaam en achternaam in mijn schermpje als hij belt. Vrij zakelijk en niet heel romantisch, maar ja, toen ik dat nummer opsloeg was hij mijn collega en had ik geen idee dat hij de vader van mijn kinderen zou worden. Schoolpleinmoeders (wist je trouwens dat je 9 soorten schoolpleinmoeders hebt?) die inmiddels tot dierbare vriendinnen zijn gegroeid staan nog steeds in de telefoon als Ine Tacken (moeder Pleun), alsof ik die reminder nodig heb als ze belt.

 

Ook is aan de manier waarop je een nummer hebt opgeslagen, zo heeft ons aller Wiek (toch wel de wildste van ons gezelschap want potdorie, de enige vrijgezel onder ons) bijvoorbeeld iemand opgeslagen onder de naam Thomas Berge Marc Spanje omdat de persoon in kwestie nogal op Thomas Berge leek. Een ander heerschap werd weer opgeslagen onder de naam van het nummer dat op dat moment te horen was. Ook hebben we allemaal wel iemand opgeslagen onder Niet Opnemen (bij de een betreft het een ex, bij de ander de energiemaatschappij), en als de achternaam Tin is, dan is die persoon via Tinder in je leven gekomen. Ik heb ook wel eens een vriendje onder de letter X opgeslagen, zodat ik hem in ieder geval niet per ongeluk zou bellen.

 

Onze Daan doet het goed: die heeft haar man inmiddels opgeslagen als Joep Liefde, dan ben je in ieder geval meteen in de juiste mood als hij belt. Leuk klusje voor dit weekend: alle nummers even opnieuw intikken en aanpassen aan de huidige relatie.

 

Als jullie nog leuke toevoegingen hebben: mail, vind ik leuk. May-Britt@amayzine.com of DM op Insta: @maybrittmobach.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach