Heb jij ook zo’n zin in weer eens een ouderwets avondje uit?

 

Ik heb het nog niet gedurfd om uit eten te gaan, voel nog een beetje drempelvrees, al heb ik wel op een terras geluncht.

 

Maar er is iets dat ik zo leuk vind, en dat zo goed en volgens de RIVM-regels georganiseerd is, dat ik meteen heb gereserveerd. Vanaf 1 juli (want dan mogen er 100 mensen in een ruimte) organiseert Clubhart.live intieme privé-concerten met een diner. 

 

Er treden elke avond andere artiesten op variërend van Roel van Velzen (daar ga ik naartoe), de 3 J’s, Ruben Hein (je weet wel, die charmante zanger/pianist die altijd speelde bij Linda’s Zomerweek), Edsilia Rombley, Dominic Seldis en ga zo maar door.

 

Bij binnenkomst krijg je een heerlijk glas champagne, daarna word je naar je tafel gebracht waar je geniet van heerlijke shared dining met je tafelgenoot (als het iemand uit je eigen huishouden is, zit je samen aan tafel) en tussendoor geniet je van een geweldig intiem optreden. 

 

Natuurlijk is het iets duurder dan een gewoon concert, maar het is inclusief het eten, en hoe vaak maak je zoiets intiems en bijzonders mee? En je helpt die arme artiesten die het behoorlijk zwaar hebben gehad de afgelopen maanden met al hun afgezegde concerten. 

 

Het lijkt me zo leuk om je daar te zien.

 

Liefs, May-Britt

 

 

Beeld: Lidian van Megen

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach