Heb je deze superlieve kerstcommercial van Amazon al gezien?

 

 

Wat mij betreft verklaar ik het feestseizoen hiermee voor geopend.

 

Over 46 dagen is het kerst. Dat voelt misschien alsof het nog hartstikke ver weg is, maar voor je het weet sta je met je boodschappenlijst in een veel te drukke supermarkt je inkopen te doen. Wat mij betreft verklaar ik het feestseizoen vandaag al voor geopend met deze te leuke kerstcommercial van Amazon.

 

Wedden dat je in 60 seconden het kerstgevoel te pakken hebt als je deze drie oudere hartsvriendinnen ziet? Terwijl ze op een bankje een beetje weemoedig toekijken hoe de jeugd van tegenwoordig lekker van een heuvel aan het sleeën is, zie je ze terugdenken aan hun jeugd. Tot er eentje een briljant idee heeft en de dames weer meisjes worden. 

 

 

 

 

Dit is toch echt een prachtige ode aan vriendschap? En hoe leuk is het om deze oudere vrouwen nu eens niet op een schommelstoel bij de open haard te zien, maar juist als een stel jonge blommen die nog steeds ontzettend veel lol met elkaar hebben.

 

Volgens mij heb ik ook nog ergens zo’n kussen liggen – weet ik nu dat ik het toch nog even moet bewaren. You never know… 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit