Ik ging dus naar New York

 

 

Wandelen door het besneeuwde Central Park, warme pretzels eten langs de Brooklyn Bridge, ‘over-the-top’ kerstetalages bekijken op Fifth Avenue en één van de grootste kerstbomen ter wereld zien bij het Rockefellergebouw. Ik heb het allemaal gedaan. Ik was namelijk in ‘The city that never sleeps’. A.k.a. New York. (A.k.a. = Also Known as)

 

Zoals je misschien al gelezen had, vloog ik vorige week met Lufthansa, in Premium Economy Class naar New York. De reis verliep soepel. Met een ontspannen koffietje in de luxe lounge, een welkomstdrankje in het vliegtuig en met een grote, comfortabele stoel was ik in een mum van tijd aan het slapen. Uitgerust kwam ik aan in New York voor een spannend en druk weekend. Ik was namelijk niet voor niks in deze mooie stad. Nee, ik had een speciale missie.

 

Die missie heeft met jou te maken. Voor de kerstdagen wilden we met de hele redactie namelijk iets bijzonders voor je doen. Ik vloog naar de andere kant van de wereld, 

 

naar dé stad waar ze kerst als geen ander vieren, om je te bedanken voor het bijzonder fijne afgelopen jaar – en om te vieren dat we al zoveel leuks hebben meegemaakt met elkaar.

 

Franska heeft me van tevoren precies verteld waar ik de mooiste cadeaus kon kopen. Bij Fish’s Eddie begon mijn kerstman(vrouw) ervaring. Hier kocht ik een cadeau dat té gek zal staan in je keuken. In ABC Carpet & Home kocht ik iets wat je elke kerst aan ons zal doen denken. En in de laatste winkel, Eataly, kocht ik iets waarmee je die extra calorieën die je in de winter kan gebruiken, maar vast in huis hebt.

 

Wil je zien hoe het mij is gelukt om dit voor je te regelen? Kijk dan hieronder even mee. En wil jij een van deze fantastische cadeaus onder jouw kerstboom hebben deze kerst? Stuur dan snel een mailtje naar winnen@franska.nl. Zet wel even ‘New York’ in de onderwerpregel. Misschien word jij verrast met een één van deze supergave New York-cadeaus.

 

 

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Beeld: pictures_of_newyork