Frikandellovers, deze is voor jullie!

frikandellen

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: iets lekkers voor op de boterham.

 

 

 

Frikandelfans hebben de laatste tijd niks te klagen. De ene na de andere frikandelinnovatie duikt op. Van het frikandelshotje tot de high frikandel, je kunt helemaal los met de gefrituurde vleesstick. En weet je wat ook echt lekker is? Plakjes met frikandelsmaak – en je koopt het bij de Jumbo.

 

Dat zijn dus eigenlijk een soort grilworstplakjes, maar dan met de smaak van frikandel. Wie er ooit van droomde om plakjes frikandel op z’n boterham te doen, kan de frituurpan dus uitlaten. Een ritje naar de Jumbo volstaat.

 

PLAKJES MET FRIKANDELSMAAK: ZO SMAKEN ZE
Natúúrlijk hebben wij deze innovatie voor je getest. En wat blijkt: het is dus echt lekker – mits je van frikandellen houdt, natuurlijk. Want het smaakt precies zoals een frikandel (en zo zien de plakjes er ook uit: check het donkerbruine randje en de lichtere gekruide binnenkant!). Er drong eventjes een flinke frikandelgeur onze neusgaten binnen toen we het pakje openden, maar dat nemen we voor lief. Echte frikandelfans vinden dat uiteraard een lekkere geur. Dus op je broodje op gewoon zo, als snack, want waarom zou je wortels in hummus dippen als er plakjes met frikandelsmaak bestaan. Voor € 2,39 haal je een pakje in huis. En voor € 4,50 heb je er zelfs twee.

 

ALLES FRIKANDEL
De boterham met frikandel is natuurlijk perfect als lunch. Of als ontbijt, we don’t judge. Maar er zijn zóveel meer frikandellengerechten voor mensen die alleen nog maar frikandel willen eten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een recept voor. Frikandelquiche uit de Airfryer? Ja hoor. Een Frikandellington? Zo gemaakt. De fanatiekste fans kunnen zelfs helemaal zelf frikandellen maken met frikandelpoeder. En anders gooi je gewoon overal frikandelkruiden doorheen. Dan smaakt écht alles naar je favo frituursnack.

 

Jep, als we zeggen dat je je hele culinaire leven aan de frikandel kunt wijden, dan is daar geen woord aan gelogen.

Door: Redactie FavorFlav