Tatatatatataaaaa… Franska.nl bestaat vandaag 5 jaar en daarom verloten we de hele dag toffe prijzen, dus houd de site in de gaten zodat er niets aan je neus voorbijgaat…

 

 

Wie jarig is trakteert en vandaag geven we de hele dag mooie prijzen weg. Zoals deze zalige set van Pier Augé. Met 60 jaar ervaring weet dit Franse cosmeticamerk inmiddels wat niet en juist wel werkt voor de huid. Hun producten zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook heel fijn in het gebruik.

 

Dit Resourcing Treatment Mask DOUCE AURA bijvoorbeeld, een zacht masker dat je huid hydrateert zodat die weer soepel wordt en de glans herstelt. Het masker stimuleert de celvernieuwing waardoor je er binnen de kortste keren jaren jonger uitziet. Wie wil dat nou niet?! Om het feest compleet te maken doe ik er ook de Hyper Revitalisant ADN SOIE bij, een complete lichaamsbehandeling die de huid voedt en herstelt. De HpDNA, een afkorting voor een krachtige antioxidant, vangt vrije radicalen op en bestrijdt huidveroudering.

 

 

Deze verwennerij van Pier Augé is extra fijn tijdens de komende koude maanden waarin de huid het vaak zwaar te verduren heeft en wel wat extra’s kan gebruiken. 

 

 

Ik mag 3 luxe sets ter waarde van €79,95 weggeven, dus ik zou maar gauw een reactie onder dit Facebookbericht achterlaten als ik jou was. Een mailtje naar winnen@franska.nl mag natuurlijk ook. Je weet maar nooit of er straks zo’n set bij jou op de mat ploft…

 

Pssst…
Het regent vandaag prijzen, dus houd de site in de gaten voor nog meer moois!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit