Het is hier feest (ook voor jou), want we bestaan vijf jaar

 

Natuurlijk bestaan we eigenlijk vijf jaar en zeventien dagen, maar de redactie wilde er voor mij een dubbele feestdag van maken.

 

 

De grapjassen. Ze weten niet dat het hier thuis dan een driedubbele feestdag wordt, want niet alleen ben ik vandaag jarig, onze katten wonen ook vijf jaar (en zestien dagen) bij ons. Dat vieren we dan ook maar meteen vandaag. Ja, hoor eens, je kunt niet de hele maand met slingers en lekkers in de weer zijn toch?

 

Voordat ik verder ga met m’n slingers en lekkers wil ik eerst even iedereen heel hartelijk bedanken die franska.nl leest, volgt, leuke en lieve reacties stuurt, meeleeft en zo elke dag opnieuw een glimlach op ons gezicht tovert en ons inspiratie geeft. En energie, laat ik dat niet vergeten. Want dat een online magazine maken veel werk is, hebben we intussen wel in de gaten ;-). Online heeft namelijk nooit vakantie of weekend. Oké, slapen doen we wel. Maar verder is het buffelen geblazen. Waar je bij een papieren tijdschrift een stuk of twintig artikelen per week maakt, maak je er hier tien per dag. Is dus zeventig per week. Oeps. Ik word al bijna moe als ik het opschrijf, hahahaha. Maar we doen het graag hoor. Bovenal omdat er zoveel leuke lezers zijn.

 

DUS DANKJEWEL LIEVE LEZER!

 

En dankjewel allerliefste en leukste schrijvers, vormgevers, eindredacteur en last bus not least lieve hardwerkende top-redactie! Dank, dank, dank!

 

Zoals je weet: wie jarig is trakteert. Er komt hier nog veel meer te trakteren langs vandaag, maar ik bijt het spits af. Letterlijk, want er valt iets te ‘bijten’. Je kunt bij mij een koffer vol heerlijks van Hands Off My Chocolate winnen. Daar zit iets heel lekkers in, waar ik me al aan te buiten ben gegaan, de ‘Vegan Bites’, hun laatste nieuwe uitvinding. Ze zijn er in drie smaken: peanuts, crispy en popcorn. En daar krijg je tien pakjes van als je wint. Pas op hoor, ze vliegen weg als je ze niet goed verstopt.

 

 

En alsof het nog niet genoeg is zitten er ook nog tien vegan ‘Hands Off’-repen in de koffer. In de smaken Caramel seasalt, Oat cookies & caramel, Seriously dark en de nieuwste smaak: Crunchy hazelnut. Die laatste is de enige die ik nog niet geproefd heb, dus jij hebt de primeur.

 

 

Als je de koffer wint natuurlijk…

 

 

Zin in zo’n koffer vol heerlijks voor de donkere dagen? Even reageren onder het Facebookbericht en je maakt kans. Dan maak ik volgende week de winnaar bekend.

 

Ik wens je een fijne dag en vergeet tussendoor niet om af en toe even hier te kijken, want er is dus nog meer te winnen vandaag. Nogmaals dank dat je ons zo trouw volgt.

 

Liefs van Franska

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska