Een troostprijs op Blue Monday
 

Januari is niet zo mijn ding. Die goede voornemens van mij piepen en kraken zo af en toe.

 

 

Heb jij het ook zo lastig op Blue Monday? Want dat is het vandaag. De meest deprimerende dag van het jaar. De dag dat je meestal de brui geeft aan je goede voornemens, de zomervakantie eindeloos ver weg lijkt en de lockdown nooit meer overgaat.

 

Hoog tijd voor een troostprijs, vind je niet? En niet zomaar eentje, maar eentje met sterren. Vijftien Michelinsterren om precies te zijn. Want zoveel sterren proef je in deze bonbons van La Fève uit Maastricht.

 

 

Samen met tien Nederlandse en Belgische sterrenkoks maakte meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek van La Fève in Maastricht zijn Sterrenbonbons. Hij kent een aantal van de topkoks nog uit de tijd dat hij als patissier in toprestaurants werkte. Wat dacht je van driesterrenchef Jannis Brevet van restaurant Inter Scaldes in Kruiningen?

 

Dit zijn dus niet zomaar chocolaatjes. Iedere bonbon is een smaakexplosie op zich met bijzondere combinaties. Wat dacht je van pastinaak met mokka en witte chocolade, of gezouten citroen, mascarpone en espressobonen. Geloof mij maar, dat is echt hartstikke lekker. Ik mag drie dozen weggeven met twintig heerlijke bonbons. Daar knapt je humeur vast wel van op.

 

 

Heb jij vandaag dus ook een megabaaldag en wil niks lukken? Laat dan op Facebook onder dit bericht weten waarom jij zo’n fantastische box met topbonbons verdient. Heb je geen Facebook? Dan even een mailtje aan winnen@franska.nl en wie weet zit jij straks te genieten van deze doos vol lekkers!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit