13x als de ware aard van je geliefde boven komt

 

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: 13x als de ware aard van je geliefde boven komt. 

 

 

Door de lockdown krijgt iedereen een korter lontje, en als je de hele dag thuis bent met je moppie is het helemaal een uitdaging om de sfeer er een beetje in te houden. Tenminste, zo lijkt het als je de tweets van deze mensen leest, want bij ons thuis is het allemaal peachy (we zijn nog niet zo lang getrouwd, dat zal een en ander verklaren).

 

Zijn alle clichés dan toch waar? Deel je patat met je vrouw, maar pik nooit een frietje van haar bord. Ga je naar de keuken, vraag dan altijd of je voor haar ook iets kunt meenemen. En als je op weg naar huis een pizzaslice eet, neem je voor haar ook een stukje mee – of je zorgt ervoor dat er geen spoor van tomatensaus op je handen of kleren te vinden is. Hou je je aan deze simpele regels, dan leven jullie nog lang en gelukkig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Bored Panda

Door: Redactie FavorFlav