Een taart bakken met Andre van Duin? Dat kan!
 

Ben jij ook zo’n fan van Heel Holland Bakt? Fijne feelgoodtelevisie van de bovenste plank.

 

 

Binnenkort gaan het programma weer van start en ik heb er zin in. Ik vind het altijd zo’n geruststelling om te zien dat ook de ervaren thuisbakker er soms een potje van maakt. Die die net als ik vergeet om net dat ene ingrediënt toe te voegen waardoor mijn kardinaalschnitt of macarons faliekant mislukken.
 

Maar dat gaat me voortaan niet meer gebeuren. Want met de nieuwe Heel Holland Bakt-app helpt niemand minder dan Robèrt van Beckhoven me voortaan stap voor stap hoe ik van die prachtige geruite mozaïekkoekjes bak of van die moeilijke glimmende spiegelbolgebakjes. Het kan gewoon niet meer mislukken dus, want deze superleuke app zit vol met weetjes, feitjes, instructievideo’s en heerlijke recepten.
 

En weet je wat ik nou het leukste vind? Er zit een heel bijzondere kookwekker op. Je moet wel even zoeken, maar dan heb je ook wat. In de instellingen van de app zit namelijk een timer verstopt. Als die afgaat hoor je steeds weer commentaar van Andre van Duin. Lachen hè? Zo rijst mijn deeg lang genoeg, sta ik voortaan dus op tijd bij de oven en lukken de worstenbroodjes wel.
 

Dus bakkers klaar? Bakken maar!

 

De app vind je hier : www.heelhollandbakt.omroepmax.nl

en is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iPhone en iPad.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit