Deze vrouw vervangt Jan Smit als presentator

 

 

Begin deze maand maakte Jan Smit bekend dat hij al zijn geplande afspraken en concerten moet annuleren vanwege een acuut virus dat hij opliep.

 

Jan heeft last van Laryngitis virus, dit is een ingewikkelde naam voor een ontsteking aan het strottenhoofd en de stembanden. Niet echt fijn, zeker niet voor een zanger/presentator. Daarom besloot Jan zijn agenda tot en met het einde van het jaar leeg te maken en uit te rusten. Hij hoopt dat hij in 2020 weer helemaal opgeladen en gezond op het podium staat en in het voorjaar kan knallen met zijn nieuwe album. Maar dat betekent helaas ook dat Jan Het Grote Songfestivalfeest op 15 december niet zal presenteren.
 

Maar wie gaat hem dan vervangen als presentator tijdens het feest in de Ziggo Dome. Dat was natuurlijk de grote vraag.  Gisteren werd bekend dat Edsilia Rombley de rol van Jan overneemt.

 
Het is niet echt heel vreemd terrein voor de zangeres. Ze heeft namelijk al twee keer meegedaan aan het Eurovisiesongfestival. In 1998 behaalde ze zelfs de vierde plaats met het nummer ‘Hemel en aarde’. In 2007 deed ze nog een keer mee met het nummer ‘On top of the world’. Deze twee liedjes zal Edsilia ook zingen tijdens het Songfestivalfeest.
 

Emma Wortelboer, Tim Douwsma en Cornald Maas zullen naast Edsilia ook een stukje van de presentatie op zich nemen.

 
Natuurlijk wens ik Jan Smit veel beterschap. En Edsilia heel veel succes tijdens het presenteren en optreden. You can do it!

 
Ik zing ondertussen lekker door op de oude Songfestivalhitjes. Jullie ook?
 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers