Franska X Duifhuizen

Woensdag Windag

 

Daar is ie weer, de Woensdag Windag. Vandaag heb ik een heel fijn cadeau voor je weten te regelen bij onze vrienden van Duifhuizen.

 

Moet je nou toch eens kijken. Wat is ie leuk hè, deze crossbody-tas van Micmacbags.

 

Gemaakt van echt leer dat in het gebruik alleen nog maar mooier wordt. En dan krijg je er ook nog eens zomaar twee schouderbanden bij. Eentje met een stoer luipaardprintje en de andere is effen. Zo tover je je tas heel makkelijk om in een andere look.

 

Het grote vak kun je dichtritsen zodat je spulletjes goed opgeborgen zijn. Er zitten twee extra vakjes in voor je telefoon, make-upspiegeltje of andere kleine spulletjes. Handig, handig, handig.

 

De winkelwaarde van deze superleuke tas is € 99,95 maar ik mag ‘m zomaar weggeven. Helemaal voor noppes. Daar word je toch blij van?

 

Voor alle details kun je nog snel even kijken op de site van Duifhuizen en dan als de wiedeweerga een reactie achterlaten onder het Facebook-bericht over dit artikel. Als je geen Facebook hebt kan het ook in een mailtje naar winnen@Franska.nl

 

Doen hoor! Wie weet is ie straks van jou…

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit