Altijd al naar het Songfestival willen gaan?

 

Dan is dit je kans om de winnaars nog een keertje mee te maken, want het grootste Songfestivalfeest ooit komt eraan.

Nou schreef ik vorige week al over het Songfestivalfeest op 15 december in de Ziggo Dome, maar het wordt nog veel leuker!

 

Want ook de klassiekers onder de songfestivalwinnaars zijn aan de line-up toegevoegd. Eenentwintig winnaars op een rij. Daar wil jij natuurlijk bij zijn.

 

Niet alleen Loreen uit Zweden en Dana International uit Israël zullen hun winnende lied laten horen, maar ook de Belgische Sandra Kim is van de partij. J’aime la vie zingt ze, kijk maar naar de youtube-link en let dan ook even op die heerlijk schoudervullingen:

 

En wat te denken van al die Nederlandse publiekslievelingen Lenny Kuhr, Ruth Jacott en Edsilia Rombley, Marlayne? Hoe gaaf is het dat onze eigen Getty Kaspers, de winnares uit 1975, voor het eerst in jaren hier weer op het podium staat met Ding-a-Dong? Ik heb er zo’n zin in! Alle grote songfestivalacts van de afgelopen jaren zijn erbij.

 

De presentatie is in handen van Cornald Maas en Jan Smit. Zou Jan al op Engelse les zitten bij de nonnetjes in Vught? Misschien is dit het opwarmertje voor de 65e editie van het Eurovisie Songfestival dat volgend jaar mei in Rotterdam plaatsvindt? Zou zomaar kunnen…

 

Dus wil je een knaller van een feest zo aan het einde van dit jaar? Kijk voor de volledige line-up op de website van Het grote songfestival feest. Voor meer informatie en kaartverkoop kun je kijken op Ticker Master.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit