Een heerlijk dagje en avondje uit: Club Hart

 

 
Toe aan een avondje uit, corona-proof? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb daar wel behoefte aan.

 

Zeker aangezien ik midden in Amsterdam woon, en mensen hier geneigd zijn zich te gedragen alsof er geen corona is. Zéker in restaurants en barretjes. En nou ben ik groot voorstander van de horeca supporten en dat doe ik met liefde — maar liever niet met z’n achten op één vierkante meter. Oké, dat is overdreven, maar je begrijpt m’n punt.

 

Nou heb ik dus iets heel leuks, voor mijn vriendinnen die inmiddels mama zijn. En dat zijn er de afgelopen jaren een heleboel geworden. Naar hen heb ik deze tip uiteraard al gemaild, maar ik wil ‘m ook even met jullie delen: in de herfstvakantie is het Club Hart Kidsweek en Kabouter Plop en K3 gaan optreden en er zijn pannenkoeken in overvloed. Dus ik ga in ieder geval met m’n mama-vriendinnen de Kabouterdans doen.

 

En met mijn beste vriendje ga ik naar Og3ne, waar ik eerlijk gezegd nooit zo heel veel mee had, tot ze in coronatijd met die bizar goede covers kwamen. Niet normaal zo goed, toch? Ook Trijntje Oosterhuis komt nog en eigenlijk is de hele agenda van Club Hart eentje die voor keuzestress zorgt. Dus mocht je nog zin hebben in een compleet avondje uit (voor eten en drankjes wordt ook gezorgd): hier moet je wezen.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer