Ja hoor, Og3ne doet het weer

 

Zijn we nog maar net bekomen van die bijzonder mooie cover van Bohemian Rhapsody, komt Og3ne met een nieuwe cover. En wederom bijzonder mooi.

 

Dit maal zijn Simon & Garfunkel aan de beurt, een heuse medley. Best een gewaagde keus weer, want het zijn behoorlijke schoenen die je probeert te vullen. En dan helemaal met een medley, daar zitten geheid veel lievelingsnummers van mensen in. Moet je van goede huize komen wil je die eer aan doen.

 

Nou, ik moet zeggen: het is ze weer gelukt hoor. Wat klinken die drie zussen toch bizar goed bij elkaar. Zo knap ook, aangezien ze alle drie in zelf-isolatie zitten. En dan toch zo een nummer kunnen opnemen en de juiste toon vinden… Ik was al een beetje fan geworden na Bohemian Rhapsody, maar ik vind deze misschien nog wel beter.

 

Dus… Wat zal hierna komen? Na twee van deze successen zullen ze niet snel stoppen, denk ik. En dat is maar goed ook, mooie muziek kunnen we altijd waarderen, nietwaar? Het liefst zie ik wat van James Taylor of Peter, Paul & Mary. Ik ben heel benieuwd.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer