Dit zijn de vrouwen van ‘onze jongens’

 

Goed voor miljoenen insta-volgers.

 

 

Vijf miljoen mensen sprongen gisteren weer minstens twee keer van de bank toen onze jongens de bal zo in het netje paalden tegen Oostenrijk. ‘We’ zijn poule-winnaar en ‘we’ kleuren met de dag meer oranje. Het adagium indachtig dat achter elke succesvolle vrouw een minstens zo ondernemende vrouw staat (en andersom) stel ik graag de vrouwen van deze league of ’21 aan jullie voor.  Want dat ze knap zijn, dat had je wel verwacht. Maar zo leuk en ondernemend ook. Aan het einde van dit artikel hebben ze er wel tienduizend volgers bij, wedden?

 

1.  Doina Turcanu vriendin van Stefan de Vrij

Doina is Italiaanse en leerde haar geliefde dan ook in Italië kennen. Volg deze vrouw en je hebt meteen een palet aan fijne restaurant-tis want Doina weet waar het goed toeven is in het leven.

 

2.  Kaylee Ramma, vriendin van Nathan Aké

Nathan Aké, je weet wel de Ruud Gullit van 2021, heeft een bijzonder leuke vriendin die niet alleen op de bank zit en haar man aanmoedigt. Ze heeft een badpakkenlijn die ze vervaardigt van recycled plastic uit de oceaan. Mooi!

 

3.  Estelle Bergkamp vriendin van Donny van de Beek

Estelle Bergkamp is de dochter van Dennis Bergkamp en ongetwijfeld een beetje vernoemd naar Estelle Cruijff (het nichtje van Johan Cruijff dat vroeger dan weer getrouwd was met Ruud Gullit) dus kruisbestuiving alom. Zij heeft verkeer met Donny van de Beek, die helaas een blessure heeft en daardoor niet meedoet met het EK, maar daarom wel weer gisteravond heerlijk met haar liefje aan de cocktails op een zonnig terras zat.

 

4.  Thera Pols vriendin van Kevin Strootman

Thera en Kevin zijn al 13 jaar samen en Thera studeerde communicatiewetenschappen en volgde daarna de PABO. Of ze echt voor de klas gaat staan, is de vraag. Voorlopig zal ze zich misschien een beetje aanpassen aan het reisschema van Kevin die afgelopen jaar van Genua naar Olympique Marseille ging. Strootman is niet opgesteld bij het Nederlands Elftal, Davy Klaassen neemt zijn rol in. Voor Kevin en Thera misschien fijn om rust te hebben want zij verloren dit jaar de moeder van Kevin.

 

5.  Mikky Kiemeney vriendin van Frenkie de Jong

Over Mikky hoef je je geen zorgen te maken. Dat ze zich zou vervelen ofzo. Ze heeft 1,3 miljoen volgers op Instagram en heeft een eigen kledinglijn. En is verder natuurlijk heel druk met het aanmoedigen in stijl van haar geliefde.

 

6.  Laura Benschop vriendin van Davy Klaassen

Dat beauty en brains een prima setje zijn, bewijst Laura Benschop maar weer. Ze studeerde criminologie in Vancouver en volgt nu een eigen kappersopleiding en heeft een eigen salon. En hoe knap is deze vrouw.

 

En nog even een stukje uit de oude doos over de perfecte outfit van Sylvie in het gevecht met Sabia Boularouz. 

 

 

En de beste grappen van Estelle Cruijff want oh wat kan je lachen met haar.

 

Beeld: @laurachristell

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach