Dit ‘suffe’ kledingstuk is weer helemaal hip

 

 

Kijk maar eens goed helemaal achterin je kast… Wellicht zelfs bij de skikleding. Wedden dat je kinderen je hierom uitgelachen hebben? Toch is het nu weer helemaal hip. Ha!

 

 

We hebben het over fleece. Zo’n lekkere warme trui ja, die er vaak niet al te flatteus uitziet. Maar nu weer wel dus, want ze mogen er weer zijn. Hij werd altijd een beetje behandeld als de driekwartbroek: als iets wat wel praktisch maar niet modieus zou zijn. Nu is het andere koek op de catwalk, meerdere modellen zijn er al mee gezien. En natuurlijk haken kledingmerken daar op in. Je ziet ze nu in steeds meer collecties en in allerlei kleuren – hoe gezellig? Eerlijk gezegd vinden we het een prima trend, want brrrr, wat is het nu al koud buiten. En dan moet de winter officieel nog beginnen…

 

Of we nu een extra koude winter krijgen, omdat de zomer dit jaar zo warm was? Dat is lastig te voorspellen. Vaak geldt dat hoe warmer de herfst is, hoe zachter de daaropvolgende winter ook wordt. Aan de andere kant: Piet Paulusma heeft aan de hand van de zonneactiviteit al voorspeld dat ons een zeer strenge winter te wachten staat. Hoe dan ook, een witte kerst zou na al die jaren wel weer enig zijn en in onze fleece-trui kunnen we alles aan.

Door: Redactie Franska.nl

Afbeelding van Redactie Franska.nl