De helft van de mannen vindt kussen vreemdgaan

 

Als je lang samen bent dan kan de sleur weleens in de relatie komen. En dan is een beetje flirten natuurlijk al gauw gebeurd.

 

 

 

Maar wat is nu precies vreemdgaan en wat kan nog net wel? Wanneer het op ontrouw aankomt verschillen de meningen. Er is onderzoek gedaan en wat blijkt? De helft van de mannen vindt alleen een beetje kussen al écht vreemdgaan. Aan de andere kant: ook de helft van de mannen vindt dat online flirten of via WhatsApp een beetje sjansen helemaal geen vreemdgaan is. En daarnaast vindt ook veertig procent dat je aanmelden op een datingapp en wat rondkijken naar mensen die wél single zijn, gewoon door de beugel kan als je een relatie hebt. 

 

Maar de meningen verschillen dus. Niet alleen tussen mannen onderling, maar ook tussen mannen en vrouwen, zoals wel vaker natuurlijk… Bij vrouwen liggen de percentages anders. Zeker driekwart van de vrouwen vindt dat online sjansen ook onder ‘een scheve schaats rijden’ valt en hetzelfde aantal vindt dat zoenen not done is als je samen bent met iemand. Over seks hebben met een ander is dan wel weer vrijwel iedereen het eens: ruim 90 procent van zowel mannen als vrouwen zegt dat dit echt puur bedrog is. Tenminste nog iets waar geen misvattingen over kunnen bestaan… 

wit hemd met kus afdruk

 

Vind jij zoenen vreemdgaan?

 

Vind jij zoenen vreemdgaan?

Door: Redactie Franska.nl

Afbeelding van Redactie Franska.nl