Dit paviljoen is uitgeroepen tot de beste van Nederland

strandpaviljoen sjoerd

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: dit paviljoen is uitgeroepen tot de beste van Nederland.

 

 

Met je voetjes in het zand, glas wijn in de hand en uitkijkend over de zee is het deze zomer heerlijk vertoeven bij de Nederlandse strandtenten en paviljoenen. Maar waar zit je het allerbeste? Volgens kenners bij Paviljoen Sjoerd, onlangs uitgeroepen tot Beste Paviljoen van 2022.

 

Het Beste Paviljoen-verkiezing, georganiseerd door Strand Nederland en Rijkswaterstaat, is voor veel paviljoen-eigenaren een bekroning op hun harde werk. Strandpaviljoen Sjoerd bevindt zich al jaren onder de kanshebbers voor de titel.

 

Schoon strand

Dit jaar ging het paviljoen op Ameland aan de Strandweg 70 er met de eerste plek vandoor. ‘De ondernemer van Paviljoen Sjoerd zet zich in voor zijn collega’s en maakt zich hard voor een schoon strand rónd de zaak en een topproduct ín zijn zaak’, aldus horecavakblad Misset Horeca.

 

Je eet er een combinatie van streetfood, classics en Mediterraans, gemaakt van eerlijke, duurzame producten uit de buurt.

 

Lekker duurzaam

Paviljoen Sjoerd is door StrandNederland overigens ook uitgeroepen tot het meest duurzame strandpaviljoen van Nederland en beloond met een gouden GreenKey certificaat. En dat komt onder andere door de biologisch afbreekbare verpakkingen bij patatbakjes en meeneembekertjes, 100% LED-verlichting, slim verwarmingssysteem, zonneboiler, energiezuinige keukenapparatuur en heel veel zonnepanelen. Lekker bezig, Sjoerd!

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sjoerd Ameland (@sjoerdameland)

 

Nederlandse strandtenten

Dus staat er een weekendje weg op de planning naar Ameland? Dan mag je deze topplek dus zeker niet overlaan. Ook als je niet richting Ameland gaat zijn er trouwens nog genoeg andere strandtenten: dit zijn de 28e allerleukste door heel Nederland!

 

Bron: Misset Horeca, beeld: Sjoerd Ameland

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav