Dit is het coronanummer van 2020

 

Dit is nog eens jeugdsentiment. Als ik brak was, liefdesverdriet had, gewoon baalde of gigantisch chagrijnig was: dit nummer kon bij élk stom moment.

 

 

 

Dit is nog eens jeugdsentiment. Als ik brak was, liefdesverdriet had, gewoon baalde of gigantisch chagrijnig was: dit nummer kon bij élk stom moment. Want soms is het leven gewoon volkomen K. U. T. En blijf daar maar een dag of in twee in hangennnnn, want daarna gaat het meestal bést wel weer. Rapapapaammm. Zo’n lekker nummer blijft het toch.

 

En nou, wat dus écht volkomen kaaa uuuuu teeeej is, dat weten we allemaal: dat is corona. Dus wat is een beter moment om dat nummer even in een nieuw jasje te steken? En ik kan je vertellen: hij is weer genieten. Nog leuker misschien wel. Iets té herkenbaar. Zeker voor de ZZP’ers, voor de mensen in de zorg, voor de studenten, voor… Nou ja, voor iedereen eigenlijk.

 
Ik presenteer u: The Corona Anthem 2020. Dat dat er nog niet was verbaast me nu ook eigenlijk wel, maar goed, hij is er en je krijgt ‘m gegarandeerd de komende dagen niet meer uit je hoofd.

 
 

Beeld: RTL

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer