Dit is de beste amandelstaaf van Nederland

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Dit is de beste amandelstaaf van Nederland

 

 

 

 

Door heel Nederland stuurden bakkers hun staven in. Voor de lekkerste amandestaaf zet je koers naar Oudewater. John Treur bakt hier de smakelijkste en beste amandelstaaf van het land. En natuurlijk tippen we je ook nog een paar andere top adresjes waar je zo’n goudgele, knapperige en zoete staaf scoort.

 

Ruim 110 amandelstaven moesten door de vakjury worden gekeurd, waarna er 16 kanshebbers overbleven die ontzettend hoog scoorden op afwerking, structuur, kleur van het spijs en het allbelangrijkste: de smaak! Na het blind beoordelen van de amandelstaven en uitvoerig juryoverleg is de top 3 vastgesteld.

 

 

 

Winnaar beste amandelstaaf van Nederland

De beste amandelstaaf vind je bij John Treur in Oudewater. Toet, De Echte Bakker uit Apeldoorn rolde als tweede uit de bus en  Lubbers, De Echte Bakker uit Almelo behaalde de derde plek.

 

Nog meer lekkere amandelstaven

De overige 13 finalisten die een geweldige amandelstaaf in hun winkels verkopen zijn De Echte Bakkers: Arcener Bakhuys in Arcen, Bongers in Schaijk, Brood&Ko in Bodegraven, Hans in Groesbeek, Nijkamp in Holten, Snijders in Stramproy, Theo Pastoor in Tilburg, Timmer in Gasselte, Van der Steen in Made, Van der Veer in Barneveld, Van der Woerd in Maarn, Van Meijel in Clinge en van Walderveen in Geldermalsen.

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav