Deze laatste dag van het jaar is ook een Windag

 

Tuurlijk gaan we deze laatste dag van het jaar eruit met een klapper. En wat voor een!

 

 

O jongens, wat zal ik eens zeggen over het jaar 2021? Soms leek het op een exacte kopie van 2020 met de lockdowns en coronacijfers. Maar nu ik zo achteromkijk ben ik eigenlijk alleen maar blij dat mijn huisgenoten en ik elkaar nog steeds lief vinden, ondanks het eindeloze thuiswerken en het op elkaars lip zitten. Natuurlijk was er af en toe ook een momentje dat ik het door dat stomme virus even niet meer zag zitten en dat ik dit hele jaar het liefst in mekaar had gefrommeld om in de vuilnisbak te kieperen. Herkenbaar?

 

Nou, dan heb ik een heel mooie uitsmijter voor je. Van onze vrienden van Wesco mag ik niet één, maar zelfs twee van deze prachtige zwarte Kickmaster Classic Line Soft pedaalemmers weggeven. Deze klassieke schoonheid voor in je keuken is niet alleen heel erg mooi, maar is ook niet stuk te krijgen. Met je voet open je de kleppen en kun je tot wel 33 liter rommel weggooien en het ingebouwde dempersysteem zorgt ervoor dat ie ook weer geruisloos dichtgaat. Hij sluit zo goed dat er geen nare luchtjes uit ontsnappen en de losse kunststof binnenemmer kun je heel eenvoudig met een fris sopje schoonmaken. Door de ring op de bodem is ie lekker stabiel en voorkom je vlekken op je vloer. Ook fijn.

 

 

Dus verzamel alle rommel waar je dit jaar nog vanaf wil en begin morgen in het nieuwe jaar met een schoon en opgeruimd humeur. Iets voor jou? Laat dan onder dit Facebookbericht een reactie achter waarom jij deze beauty moet winnen of stuur een mailtje met je adresgegevens aan winnen@franska.nl. Wie weet staat ie straks in jouw keuken te shinen!

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit