De vrouwen van Jeroen Pauw

 

Na elf seizoenen stopt Jeroen Pauw na vanavond met zijn late night talkshow.

 

Natuurlijk is Pauw bekend vanwege zijn mooie interviews, maar wat ons hier op de redactie enorm verbaasde is zijn uitspraak over vrouwen. Tien jaar geleden vertelde Jeroen in een interview dat hij in zijn leven met meer dan tweehonderd dames het bed deelde.  Zijn prachtige woonark kreeg dan ook de bijnaam Loveboat. 

 

Op de radio zei hij ooit dat hij aan al zijn exen dierbare herinneringen heeft. Dat is te zien aan de armbandjes die hij altijd draagt. Die zijn van liefdes met wie hij ooit samen was. ‘Het is meestal zo dat zo’n bandje ergens kleeft aan een meisje met wie ik een periode een relatie heb gehad.’  

 

Drie van die vrouwen kennen wij ook allemaal. 

 

Loretta Schrijver

Als twee piepjonge presentatoren waren ze iedere avond op televisie te zien als anchors van het journaal. Over die tijd zegt Loretta: ‘Jeroen en ik hadden een relatie toen we bij de Wereldomroep werkten, we waren dertig. Ik dacht net dat ik het voor elkaar had en weg was ie. Bij het RTL Nieuws kwamen we elkaar weer tegen. Ik was ongelukkig dat het uit was, maar ik had tenminste nog iets van hem.’ Loretta is nooit de boze ex-heks gebleven. Zij vroeg hem zelfs of Manuela Kemp niet iets voor hem zou zijn. Een vrouw met wie Jeroen vervolgens jaren samen was. 

 

Manuela Kemp

Zeven jaar waren Manuela en Jeroen een setje. Manuela was er dan ook kapot van toen de relatie strandde. ‘Ik voelde het misgaan met Jeroen. Dat voelden we op een gegeven moment allebei, het was gewoon op. Van deze break-up heb ik wel een redelijke tik gehad. Ik was boos en verdrietig en dat ben ik best lang geweest.’

 

Daphne Bunskoek

Daphne was ook een paar jaar de vaste verkering van Jeroen. Ze was nog heel jong en had een kinderwens waar hij niet echt op zat te wachten. Hoewel ze al jaren uit elkaar zijn is Jeroen de beroerdste niet en hij heeft nog steeds goed contact met Daphne. Hij verscheen zelfs in het televisieprogramma 5 Uur live dat ze presenteert. En dan heeft zij toch wel een heel bijzondere vraag voor Jeroen.  

 

 

Zou er van deze drie vrouwen nog een bandje om zijn pols zitten? Kijken dus. Pauw vanavond om 22.55 op NPO1

 

Bron: BNdestem.nl, Youtube

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit