De vakantie is voorbij

 

Vakantie voorbij, voor mij althans.

 

 

 

Ik heb bijna zes dikke weken mogen genieten van zon, zand en gezin met een dagelijks Aperol-Spritzje toe. Die tijden zijn nu voorbij. Gisteren heb ik vijftig burpees gedaan voor het kritisch oog van mijn personal trainer en ben ik braaf met een kopje thee in bed gaan liggen. De broekriem wordt weer even aangetrokken en dan ook op alle vlakken.

 

Het plezierige is dat ik weer met volledige focus aan het werk ben en mooie content voor jullie mag verzamelen en maken. Zoals jullie misschien hebben gelezen, heeft Wieke Biesheuvel besloten ons te verlaten. We danken haar voor al die jaren mooie woorden en verrukkelijke verhalen. Wieke sloot een deur die ik bij dezen heel graag open, want hoe leuk zou het zijn als we een nieuwe columnist vinden. Dus denk je dat je een unieke ‘pen’ hebt, zoals wij bladenmakers zeggen en dat mensen graag jouw ideeën en bevindingen lezen, mail ons dan. De leukste inzendingen worden geplaatst en wie weet word jij onze nieuwe columnist.

 

Ik wens je een prachtige rentrée en ben blij dat ik weer bij jullie ben,

 

May

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach