De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

De wekelijkse tarotkaartlegging van Franska vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten.

 

 

De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, Maanteken en Ascendant. Het Universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door de komende week op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het Universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal, wie weet wat het Universum je allemaal te vertellen heeft.

 

Ram – De Kluizenaar
Deze week ga je tijd voor jezelf nemen om even wat reflectiewerk te doen. Wie ben jij als persoon? Wat verlang je diep vanbinnen? Je gaat jezelf in een ander licht zetten en jezelf leren kennen zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Diep vanbinnen weet je allang wie je bent en wat je bijvoorbeeld wil bereiken, maar soms laten we ons beïnvloeden door de buitenwereld. Probeer er niet te veel over na te denken, laat het ook lekker vanzelf komen. Leg nu ook geen druk op jezelf, dit zal je alleen maar tegenwerken.

 

Let deze week op het getal 9.

 

Stier – Koning van Pentakels
Deze week draait om veiligheid, financiële overvloed en (grote) prestaties die je gaat leveren. Je staat sterk in je schoenen als het gaat om werk of bepaalde zaken en dit zal gepaard gaan met ambitie en zelfvertrouwen. Je bent er klaar voor om de verantwoordelijkheden aan te gaan die erbij horen en om zelfs in een leidende rol te stappen. Sta vooral open voor al het moois dat nog op je pad gaat komen en kijk of je bepaalde doelen nu snel kunt gaan bereiken. Zo laat je ook zien dat je meer in je hebt dan andere mensen denken.

 

Let deze week op het getal 7.

 

Tweelingen – Ridder van Pentakels
Deze week zul je een andere mindset gaan krijgen. Je gaat beseffen dat rustig en standvastig handelen op de lange termijn zijn vruchten af gaat werpen en dat je hier dan de vruchten van kunt plukken. Geduld is een schone zaak. Het hoeft voor jou nu ook niet 1, 2, 3. Deze kaart is ook een bevestiging van iets waar je al een tijd op zat te wachten. Je bent nu niet meer te stoppen en probeert een routine voor jezelf te creëren zodat je deze energie vol kunt houden. Toenemende progressie is een teken dat je op de goede weg zit.

 

Let deze week op het getal 13.

 

Kreeft – Staven Drie
Deze week ga je eindelijk de vruchten plukken van al je werk. Geluk stroomt moeiteloos jouw kant op en je zit zo in overvloed dat je misschien bepaalde projecten af kunt gaan ronden en nieuwe keuzes kunt gaan maken. Je bent volhardend en je bent ook op weg naar je grote visie. Ook al lijkt het misschien alsof je geen proces hebt gemaakt, je weet niet of dit ook achter de schermen zo is. Elke keer dat je aandacht besteedt aan jouw wensen, zet je weer een stapje vooruit. Tip: volg nu ook je nieuwsgierigheid.

 

Let deze week op het getal 16.

 

Leeuw – Koningin van Zwaarden
Deze week ga je weer terug in je eigen kracht staan en vertel je zonder moeite waar het op staat. Je denkt logisch na en je laat je niet leiden door je emoties. Doordat je geest overuren maakt, zul je snel kunnen schakelen, maar het zorgt er wel voor dat je hoofd af en toe volloopt. Zoek afleiding om dit een beetje te doseren. Je kijkt nu recht door de façades heen van andere mensen en dit zorgt ervoor dat je duidelijkheid krijgt over welke mensen er in je cirkel passen en welke niet.

 

Let deze week op het getal 3.

 

Maagd – de Zon
Deze week ben je het zonnetje in huis. Hierdoor trek je mensen aan die bij jou horen en die op dezelfde golflengte zitten. Je straalt warmte uit en je bent heel uitnodigend. Ook werkt je energie nu inspirerend. Het verwarmt je vanbinnen en het zorgt ervoor dat je zelfverzekerd bent. Je hebt plezier in het leven en je zit lekker in je vel. Niets op aan te merken dus. Al deze positieve energie zorgt ervoor dat alle details nu voor je ogen zichtbaar worden. Hierdoor ga je het grote plaatje zien dat voor jou bestemd is.

 

Let deze week op het getal 19.

 

Weegschaal – de Ster
Deze week kun je gerust achterover leunen, want je Universum staat volledig achter je. Deze kaart is een aankondiging van een periode vol met healing, kalmte en inspiratie. Je mag in jezelf gaan geloven; de enige die nu nog aan jou twijfelt, is jijzelf. Je hebt het harde werk gedaan dat je moest doen, dus het is nu tijd om in de spotlight te stappen. Pak het podium en laat jezelf zien, vooral je talenten. De mensen om je heen zien je als inspiratiebron en kijken naar je op. Je mag trots op jezelf zijn.

 

Let deze week op het getal 17.

 

Schorpioen – Oordeel
Deze week ben je er meer dan klaar voor om oude gewoontes achter je te laten. Je bent er bijna, maar er zijn nog een paar dingen waar je aan moet werken. Dat is niet erg, want er is altijd licht aan het einde van de tunnel. De veranderingen die je wil maken zijn goed voor op de lange termijn, dus zie dit als een teken dat je op de goede weg zit. Je mag die twijfel die je hebt dus lekker wegdoen. Je weet zelf het beste wat je moet doen én wat het beste voor je is op dit moment. Welke patronen houden je nu tegen om je authentieke zelf te worden?

 

Let deze week op het getal 20.

 

Boogschutter – Koning van Kelken
Deze week is het belangrijk dat je je aandacht gaan richten op een onderwerp. Je hebt de laatste tijd verschillende interesses gehad, wat uiteraard niet erg is, maar door je nu te focussen op één onderwerp ga je nu als persoon groeien. Probeer je niet druk te maken over de dingen die je links laat liggen, die komen later wel. Luister goed naar je intuïtie en leer om daarop terug te vallen. Connecties met andere mensen verlopen nu makkelijk, dus maak hier gebruik van om een netwerk op te bouwen. Jij kan alles aan!

 

Let deze week op het getal 10.

 

Steenbok – Koning van Zwaarden
Deze week is je geest je kracht. Je gedachten zijn sterker dan je denkt, ze bezitten de mogelijkheid om je dromen en wensen waar te maken. Verder stap je nu volledig in de rol van een leider. Je bent op zoek naar de waarheid en in dat proces zoek je je eigen waarheid. Structuur is nu belangrijk voor je, dus probeer die voor jezelf te creëren. Kijk terug op het verleden om te zien hoe ver je bent gekomen. Je innerlijke kompas weet de weg. Tip: ga deze week lekker op onderzoek uit voordat je een belangrijke beslissing neemt over iets. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt.

 

Let deze week op het getal 12.

 

Waterman – Staven Negen
Deze week ga je de finish bereiken. Je bent er bijna, maar je mag nog wel het een en ander doen. Denk aan het afronden van een project of werk bepaalde dingen uit de weg. Er is een kans dat er nu ook plotselinge obstakels op je pad komen die je niet had verwacht, maar geen paniek: jij kunt dit aan. Zie het als een test om te kijken dat je echt doet wat je wil. Vergeet niet om jezelf te beschermen van negatieve energie buitenaf. Je bent wijs genoeg om de volgende stappen te ondernemen. Vertrouw op jezelf, dan zullen andere mensen volgen en jou in je kracht zien staan.

 

Let deze week op het getal 14.

 

Vissen – Ridder van Kelken
Deze week is er een mogelijkheid dat er romantiek op je pad komt. Er hangt een liefdevolle energie die je nu niet kunt negeren. Als je in een relatie zit, dan wordt het deze week extra romantisch. Je kunt nu extra aandacht aan elkaar besteden. Je hebt een goede connectie met je intuïtie en je bent niet bang om diepe gesprekken aan te gaan. Dit kan ervoor zorgen dat je elkaar ook beter leert kennen. Je emoties spelen nu een belangrijke rol in het nemen van beslissingen. Kijk wel uit dat je je er niet te erg door laat leiden, wacht even tot de rust teruggekeerd is.

 

Let deze week op het getal 4. 

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com