De Sokken­truc:
Die wil je zien!

 

Ken je dat. Je hebt lage schoenen aan, maar die zitten niet zo lekker met blote voeten. Dan is dit een supertruc.

 

Ik draag graag gympies, maar altijd met sokken. Van die halve sportsokken. Maar zoals dat bij iedereen gebeurt; ik raak ze altijd kwijt in de was. Misschien vreet mijn wasmachine ze wel gewoon op?

 

Maar van de week plofte de oplossing voor dit probleem zomaar in mijn Instagram. Dit wil je echt zien! Nooit meer gedoe met van die korte sokjes die zomaar verdwijnen. En dat hebben meer mensen ontdekt. Want het is inmiddels al ruim 400.000 keer bekeken.

 

Dusssss let op:

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ASOS (@asos) op

 

Ik weet alleen niet of ik deze roze sokken nou zo mooi vind, maar de truc werkt als een tierelier!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit