De nieuwe bips van Madonna

 

 

Ze verscheen afgelopen week op een feestje zomaar met een splinternieuwe spectaculaire derriere. Wow. Dat zal wel lekker zitten.

 

 

 

Als ik zo naar de foto kijk, lijkt het wel of ze twee van die scheetkussens in haar broek heeft gestopt. Maar who cares? Je wordt tenslotte geen zestig om je nog druk te maken om wat anderen van je vinden, toch?

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Perez Hilton (@theperezhilton) op

 

Geweldig dat ze gewoon doet waar ze zin in heeft, dat zouden meer vrouwen moeten doen. En dan elkaar daar niet over aanvallen, maar het juist toejuichen. Wat zou dat geweldig zijn. Ik vind het al hilarisch dat deze nieuwe bips wereldnieuws is.

 

Bodyshaming zou verboden moeten worden. En wij vrouwen oordelen dus het hardst over elkaar. Van liposuctie tot nieuwe boobies. Van opgespoten lippen tot ooglidcorrecties of een nieuw gebit; geen enkele vrouw komt er ongezien mee weg. Jammer. Want een ander heeft er toch geen last van als ik bepaal dat ik aan mijn lijf wil laten sleutelen?

 

In een reactie op Instagram laat Madonna weten dat ook zij van niemand bevestiging nodig heeft over haar uiterlijk. Misschien droomde zij al haar hele leven van een formidabel achterwerk en besloot ze dat voor haar verjaardag te vragen. Of loopt ze ons gewoon te foppen en weet ze als geen ander de media te bespelen. Hartstikke slim vind ik dat…

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit