Luv is terug!

 

En hoe! Het legendarische trio uit de jaren zeventig gaat weer optreden.

 

José Hoebee (64) en Marga Scheide (64) maken niet met Patty Brard, maar met Chimène van Oosterhout (54) hun zoveelste comeback met Luv.

 

Chimène is bij het grote publiek vooral bekend als actrice en presentatrice, maar verdween een tijdje uit het zicht toen ze voor de liefde naar Zweden verhuisde. Inmiddels woont ze alweer een tijdje in Nederland. Marga kent Chimène al jaren en wist dat zij heel goed kan zingen. In De Telegraaf zegt ze: ‘Vijftien jaar geleden, toen net mijn man Jacques was overleden, trok zij mij uit het dal en liet ze me weer lachen. We hebben op het strand samen nog liedjes van Luv zitten zingen. Die kende ze toen al allemaal, ze is een goede zangeres hoor!’

 

 

Sinds 1978 scoorde Luv verschillende nummer-1-hits, zoals You’re the greatest lover en Trojan horse. Maar de dames werden bijna nog bekender door alle ruzies die ze onderling uitvochten. Patty werd een aantal keren uit de groep gegooid, maar kwam toch steeds weer terug. De laatste keer dat ze in de originele formatie optraden was in 2012, voor een uitzinnig publiek.

 

Dat zal me wat worden daar op het podium. Drie diva’s die door de jaren heen goed geconserveerd zijn. De glitterpakjes uit de jaren zeventig zijn vervangen door een maatje groter. Zou Patty het jammer vinden dat ze er na haar enorme gewichtsverlies niet meer tussen staat? Want hoe gaaf zou ze eruitzien in die leren hotpants van toen. Toch een beetje spijtig… Want stiekem is en blijft ze mijn favoriet. Niet doorvertellen, oké?

 
 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ria, Marga & José The 1981 Luv’ Line-up during their after Patty period. #luv’ #girlband #dutch #mynumberone #margascheide #joséhoebee #pattybrard #riathielsch #internationalsucces

Een bericht gedeeld door Luv’2016 (@luv_girlband) op


 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit