Dit zijn de mondkapjes om in gezien te worden

 

De coronagekte heeft een groot effect op de mode-industrie. Toch schieten juist modebedrijven en designers te hulp in de strijd tegen het virus.

 

Zo besloot Inditex, zij van ZARA, om mondkapjes te produceren voor de Spaanse gezondheidszorg, voert L’Oréal Paris hun productie van desinfecterende gel op, doneert Louis Vuitton 2500 mondkapjes aan ov-medewerkers en zet ook LVMH, waar onder andere Givenchy en Christian Dior onderdeel van zijn, de productie van hun reguliere waar stop om zich volledig te kunnen focussen op het produceren van handgel. En ook in Nederland zitten we niet stil. Vooral nu het kabinet en Rutte bekend hebben gemaakt dat mondkapjes vanaf 1 juni verplicht zullen worden in het ov (en dan niet meteen massaal de trein in springen he? Het ov is nog steeds alleen bedoeld voor de mensen met vitale beroepen) én vanaf nu tot minimaal 1 september geen BTW op de verkoop van mondkapjes mag worden gerekend dus 21% goedkoper zal zijn begint de zoektocht naar knappe kapjes steeds meer op te vallen en hebben wij alvast een rondje voor je voor geshopt. Van Marc Cain en G-star tot designerstukken van Proenza en Marine Serre, dit zijn de mooiste mondkapjes om online voor jezelf te scoren.

 

 

1. Katoenen masker, €4,- Etsy 2. Mond-neusmasker, €24,90 Marc Cain 3. Katoenen gezichtsmaskers, €17,80 Etsy 4.Animal print care mask, €42,90 St. John 5. Anti-Pollution mask, €430,- Marine Serre 6. Gingham mask, $100,- Proenza Schouler 7. 3 pack stoffen mondkapjes, €11,95 Even&Odd 8. Wasbare gezichtsmaskers, €43,28,- Etsy 9.Woodgrain mask, $100,- Proenza Schouler 10. 5-pack RAW protection gezichtsmasker, €49,95 G-Star

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl