De droom van May die uitkwam

Deel II…

 

“Is het niet een beetje gek om nu al om champagneglazen te vragen?” Mijn Amayzine (en Favor Flav) vriendinnen zijn op de koffie in de royal suite van het Amstel Hotel waar ik 24 uur mag afdansen (de kamer is 150m2 dus dat lukt) maar hé er is een boek dat gedoopt moet worden en dat verlangt naar champagne. Veel meer dan naar koffie, al is die ook goddelijk hier.

 

Ik heb net Jetteke van Lexmond uitgewuifd die wel een koffietje dronk op mijn eerstgeborene. Jetteke, Lieke en ik hebben een mooie traditie waar het gaat om elkaars nieuwe avonturen wind in de rug te blazen. Lieke had helaas nachtopnames en een heel druk schema maar Jetteke nam de honneurs met plezier waar en vertelde mij ondertussen over hun Mooncalendar die vanaf nu bij GOOP, het platform van Gwyneth Paltrow verkrijgbaar is. Hoe cool is dat.

 

Lieve Lucy Woesthoff moest helaas afzeggen want vanaf woensdag werd ons natuurlijk afgeraden om de grote steden te verlaten en te bezoeken mits er sprake is van bittere noodzaak. En hoe belangrijk deze dag ook voor mij is, corona is belangrijker dan alles. Dus vandaag wordt er een heerlijk tasje bij Lucy bezorgd met boek, macarons en ach een klein flesje Moët voor het feestelijk accent.

 

En zo zijn we terug bij champagne en is het verhaaltje rond. Want natuurlijk keek het personeel van het Amstel Hotel niet raar op van die champagneglazen om 11:15. De Rolling Stones hebben in die kamer geslapen. Die zijn wel wat gewend.

 

Gelukkig en tevreden en met een beetje pijn in het hart (want we hadden hier best nog een dagje willen blijven) wandelden we de sui9te uit. Dank Amstel, dank Cleo & Bast, jullie waren geweldig.

 

En als je zin hebt dit weekend in gedachten af te reizen naar een vijfsterrenhotel in Parijs, dan kan je Cleo & Bast hier

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach